Slika savršene portrete prstima i pastom za zube VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slika savršene portrete prstima i pastom za zube VIDEO

Ako vam nikada nije palo napamet da za slikanje ne morate da imate boje, već je dovoljna samo pasta za zube, onda smo mi prvi koji vam budimo inspiraciju. Zapravo, to je Meksikanac Kristijan Ramos, koji na taj način slika portrete.

Kaže da mu je najdraži portret pokojnog glumca Robina Vilijamsa. Tu su i Stiv Džobs, Majkl Džekson, Majli Sajrus, princ Hari sa suprugom Megan Markl.

Nije lako, pasta je lepljiva, a uvek mu treba pet različitih.

Prstima nanosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan sloj i ostavi da se suši, pa onda drugi. Sitne detalje radi četkicom.

Potrebno mu je pet dana da završi jedan portret. Uz pastu za zube, idu osmeh i svežina. Kao što i jeste na njegovim portretima – svi su nasmejani.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MNOGIMA JE TEŠKO DA POVERUJU Ovako su se zaista upoznali Megan Markl i princ Hari (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jan.2019

Brojni poznati parovi upoznali su se na sastanku "na slepo", a iako je mnogima teško da u to poveruju među njima su čak i Megan Markl i princ Hari. Kako je izgledao njihov prvi susret, kao i koji drugi slavni parovi su se upoznali na ovaj način pogledajte u videu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.