Slavnog glumca na plaži niko nije prepoznao  zapušten, vidno mršaviji i ofarban FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 09:22

Slavnog glumca na plaži niko nije prepoznao " zapušten, vidno mršaviji i ofarban FOTO

Glumac Džona Hil (38) nedavno je slikan na Havajima sa devojkom Sarom Bredi, ali mnogi nisu mogli da poveruju da je to baš on.

Poznat je po ulogama u filmovima "Formula uspeha" i "Vuk sa Vol strita", ali pažnju javnosti privlači i svojom borbom sa kilogramima.

Pre izveznog vremena je dosta smršao i tada je objasnio u čemu je tajna: "Voleo bih da kažem da mi je pri gubitku kilograma pomogla neka magična tableta ili duh iz lampe, ali zapravo je reč o nutricionisti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rekao mi je šta da jedem, a šta da ne jedem".

Sada je otišao u drugu krajnost. Slike koje su obišle svet su iznenadile mnoge jer na njima Džona izgleda skroz drugačije.

Glumac se ofarbao u plavo, tu je i brada i čini se da sada neguje hipi izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.