Slavni glumac uhvatio aligatora rukama

Izvor: B92, 19.Okt.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni glumac uhvatio aligatora rukama

Bio je agresivan, već je napadao ljude i odgrizao im ruke i stopala, ali sada su komšije mirne sto posto, pohvalio se "Rok (The Rock)", koji je svojom snagom uspeo da obuzda velikog aligatora.

On se setio dana kad je postao legenda u svom okruženju odnosno tada je aligator nazvan "Velika Berta" ušetao u njegovo dvorište, započeo je priču američki glumac Dvejn Džonson (46) poznat po ulozi "Kralja škorpiona" i filmovima "Brzi i žestoki".

Na Instagramu je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografiju na kojoj sedi na velikom aligatoru i drži mu usta rukama.

Ovo se može uvrstiti na listu mojih najluđih, odnosno najglupljih stvari koje sam uradio zbog ljubavi. Moj pojam zabave je oduvek bio diskutabilan - našalio se Džonson.

Međutim, iako je ispao heroj ulice, u komentarima su se javili zaštitnici prava životinja i kritikovali glumca.

"Zar nisi razmišljao o dobrobiti životinje i koliko nju to boli? Nisi trebao da sedneš na njega i tako da mu zaokreneš glavu, molim te poštuj životinje", jedan je od komentara.

Glumac je u braku sa Loren Hašian s kojom ima dvoje male dece Jasminu (2) i Tijanu, koja ima šest meseci. Iz prošlog braka ima jednu ćerku Simone (17).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.