Skandal u vrtiću: Vaspitačica pustila deci pesmu Žena od sultana VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 09:05

Skandal u vrtiću: Vaspitačica pustila deci pesmu "Žena od sultana" VIDEO

Jedan ogorčeni roditelj iz Severne Makedonije poslao je redakciji "Fri presa" snimak na kome se vidi kako vaspitačica u vrtiću petogodišnjacima pušta turbo-folk pesme, dok ih i poziva da igraju i pevaju.

Pesma koju je vaspitačica pustila deci je "Žena od sultana" pevačice Tijane Milentijević, a na snimku se vidi kako deca igraju, dok ih vaspitačica podstiče: "Hajde, pevajte, inače ću ugasiti".

"Vaspitačica nam je poslala snimak kako bi se 'pohvalila' šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su radili tog dana, jer nas obaveštava o dnevnim aktivnostima. Kada sam video snimak pao sam u nesvest. Nije mi jasno posle kog programa se pušta pesma Žena od sultana. Zar nema dovoljno lepih dečjih pesama koje deca mogu da pevaju? Ako je toliko htela, mogla je da pusti neke disko pesme, a ne turbo folk i kič", kaže roditelj, a prenosi "Sloboden pečat".

Inače, radi se o vrtiću u skopskom naselju Кarpoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Vaspitačica deci u vrtiću u Severnoj Makedoniji pustila pesmu "Žena od sultana"

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2021

Jedan ogorčeni roditelj iz Severne Makedonije poslao je redakciji "Fri Presa" snimak na kome se vidi kako vaspitačica u vrtiću petogodišnjacima pušta turbo folk pesmu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.