Skandal na sahrani Arete Frenklin: Biskup dodirivao grudi pevačice

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na sahrani Arete Frenklin: Biskup dodirivao grudi pevačice

Biskup Čarls Eris, koji je vodio sahranu Arete Frenklin, zaprepastio je javnost svojim ponašanjem. Naime, on se tokom službe dodirivao grudi mlade pevačice Arijane Grande, a potom zbijao sale na račun njenog imena.

Zajedno sa svojim verenikom Pitom Dejvidsonom, 25-godišnja pevačica Arijana Grande putovala je do Detroita kako bi prisustvovala sahrani Arete Frenklin ali i izvela jednu od njenih najpoznatijih pesama "A Natural Woman".

Nakon što je otpevala numeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biskup Čarl Elis, koji je vodio sahranu, doveo je pevačicu do podijuma, a potom zbijao sale na račun njenog imena – kazao je da zvuči kao meni iz restorana brze hrane Taco Bella, a potom je desnom rukom dodirivao njene grudi.

Ovaj nezgodan trenutak snimile su kamere, te su se fotografije brzo raširile društvenim mrežama. Zbog osude i ogromnog pritiska, Čarls Elis se oglasio u medijima te se izvinio zbog svog ponašanja u itervjuu koji je dao za The Associated Press.

"Nisam imao nameru da dotaknem grudi bilo koje žene. Ne znam, pretpostavljam da sam stavio ruku oko nje i možda sam prešao granicu, možda sam bio previše slobodan i prijateljski nastrojen, ali se izvinjavam", kazao je Elis.

Nakon ovog skandala mnogi korisnici društvenih mreža su objavljivali ove fotografije sa oznakom (heštegom) #respectariana.

Biskup je takođe uputio izvinjenje iI povodom šala koje su se odnosile na ime pevačice.

"Lično i iskreno se izvinjavam Arijani, njenim fanovima i čitavoj španskoj zajednici", rekao je Ellis i dodao:

" Kada radiš program devet sati pokušavaš da ga održiš živim, pokušavaš da ubaciš neke šale. "

Osim Čarlsa, Arijanino pojavljivanje na bini primetio je, ni manje ni više, nego bivši predsednik Amerike Bil Klinton.

Slično kao i biskup, ni on nije mogao da odoli lepoj i harizmatičnoj pevačici, te ju je, kako pišu svetski mediji, žestoko odmerio.

Tokom njenog performansa Bil doslovno nije mogao da "skine oči" sa 25-godišnjakinje, te je pratio svaki njen pokret na bini.

Trenutak njegove pažnje i skoncetrisanosti na pevačicu uhvatile su kamera fotoaparata, te su slike već obišle društvene mreže.

Očekivano, Tviteraši su već počeli da objavljuju urnebesne komentare kao i meme koji opisuju ovaj trenutak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.