Sin ga prijavio policiji: Prošao je na crveno svetlo, dva puta!

Izvor: B92, 06.Avg.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin ga prijavio policiji: Prošao je na crveno svetlo, dva puta!

Jedan petogodišnjak u Vircburgu pozvao je policiju i prijavio oca da je kolima u dva navrata prošao na crveno svetlo na semaforu.

Dečak je pozvao broj za hitne slučajeve 110 kako bi se požalio na oca. Čuvari reda odmah su pozvali broj sa kojeg je upućen poziv. Javio im se otac, koji se najpre izvinio za poziv na broj za hitne slučajeve.

Na zahtev policije dao je telefon sinu. Petogodišnjak je, potom, kritičkim tonom, čuvarima reda saopštio da je otac kolima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošao dva puta kroz crveno i da policija treba zbog toga da ga zatvori.

U razgovoru sa mališanom policija je uspela da ga uveri da nije potrebno da po oca dođe patrola, kao što je dečak tražio.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petogodišnjak prijavio oca da je prošao na crveno

Izvor: AutoBlog, 06.Avg.2019

Jedan petogodišnjak u Vircburgu pozvao je policiju i prijavio oca da je kolima u dva navrata prošao na crveno svetlo na semaforu. Dečak je pozvao broj za hitne slučajeve 110 kako bi se požalio na oca. Čuvari reda odmah su pozvali broj sa kojeg je upućen poziv. Javio im se otac, koji se najpre...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.