Sigurno niste znali da lak za kosu možete da koristite i za ove stvari, a ne samo za frizuru (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Mar.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurno niste znali da lak za kosu možete da koristite i za ove stvari, a ne samo za frizuru (VIDEO)

Lak za kosu ne samo da održava frizuru postojanom više sati, već može i da posluži u mnogim naizgled “bezizlaznim” situacijama. Evo u kojim situacijama možete da ga iskoristite.

Elektricitet na odeći

Ukoliko imate problem sa “nemirnom” odećom, tu stupa na snagu lak za kosu. Jedino morate da vodite računa da sprej ne držite isuviše blizu odeći i telu, već ga udaljite na najmanje 15 cm.

Pocepane čarape

Ukoliko vam se na poslu ili u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gradu pocepala čarapa, a niste u prilici da kupite nove, lak za kosu će vam dobro doći. Baš zbog toga uvek treba da ga imate kod sebe, naročito ukoliko vam se ovi problemi javljaju često. Čarapa će uspeti da izdrži do kraja dana, a mnogo je bolje rešenje od laka za nokte jer, za razliku od njega, lak za kosu nije vidljiv.

Spas za manikir

Kada svoj novi manikir uprljate flomasterom ili hemijskom olovkom, dovoljno je da svoje nokte poprskate lakom za kosu, a potom ih samo obrišete. Tako ćete svoje nokte sačuvati od oštećenja, a vaš manikir će i dalje biti sjajan, baš kao i kada ste izašli iz kozmetičkog salona.

Još nekoliko trikova sa lakom za kosu, pogledajte u video-snimku u nastavku:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.