Senzualna mađarska manekenka u toplesu; cilj joj je da postane Bondova devojka FOTO

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 14:34

Senzualna mađarska manekenka u toplesu; cilj joj je da postane Bondova devojka FOTO

Manekenka i glumica Zita Vas karijeru uveliko gradi u Americi, snimajući filmove, serije, ali i reklame za luksuzne brendove.

Pored toga što reklamira kupaće kostime, bila je i zaštitno lice brenda Ges (Guess), a glumila je i u serijama "Kalifornikacija" (Californication) i "Big Time Rush".

Ova lepotica zanosnih oblina ističe kako obožava da se slika i da voli kad su svetla upaljena:

"Sviđa mi se. Radila sam i na TV projektima, a cilj mi je da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bondova devojka", rekla je Zita Vas za Maksim (Maxim).

Sada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, a rukama u rukavicama je prekrila grudi. Iako ima dugu suknju, pozira tako da joj se vide duge noge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.