Seksualno zlostavljala učenika od 13 godina, zatrudnela, slučaj završio na sudu, a kazne nigde

Izvor: B92, 06.Avg.2022, 18:44

Seksualno zlostavljala učenika od 13 godina, zatrudnela, slučaj završio na sudu, a kazne nigde

Marku Bodin, profesorku engleskog jezika, prati neverovatan splet okolnosti nakon što je priznala da je seksualno zlostavljala učenika. Smatrala je da je veza obostrana, iako je dečak napunio 13 godina. Slučaj je završio na sudu, a sudija doneo neočekivanu odluku...

Marka Bodin (32), bivša profesorka engleskog jezika u školskom okrugu Tobol (Teksas), koja je godinama imala seks sa maloletnim učenikom, može se smatrati izuzetno srećnom ženom.

U stvari, sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Okružnog suda Haris Greg Glas stavio ju je u zatvor na samo 60 dana uprkos insistiranju tužilaštva da najmanje naredne dve decenije provede iza rešetaka.

Osim toga, Bodin neće morati odmah u zatvor jer se nedavno porodila, već mora da se prijavi na izdržavanje kazne najkasnije do 5. juna 2023. godine, što će joj ostaviti dovoljno vremena da se registruje kao seksualni prestupnik.

Takva klasifikacija će je po zakonu pratiti doživotno, a biće i na uslovnoj narednih deset godina.

Marka Bodin priznala je krivicu za teško seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 14 godina, a njena neprikladna veza izašla je na videlo prošle godine kada je priznala direktoru da je maltretira bivša učenica.

Ona mu je rekla da je 16-godišnjak zbog nje pretio da će se povrediti, a kada su istražitelji pitali dečaka zašto to namerava da uradi, čuli su mnogo više od očekivane priče o nesrećnom zaljubljivanju tinejdžera u privlačnu učiteljicu.

Dečak je rekao istražiteljima da se sprijateljio sa Bodin dok je igrao onlajn video igricu "Fortnite", da su zatim počeli da razmenjuju eksplicitne fotografije i da imaju seks ubrzo nakon što je napunio 13 godina.

Njihova veza trajala je naredne tri godine, a Bodin se nakon razvoda čak uselila u dečakov apartmanski kompleks. Imali su seks u učionicama i kolima dok se veza nije zakomplikovala, a na suđenju je razjašnjeno da dečak nije otac bebe koju je Bodin rodila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.