Sedam fotografija koje su obeležile nedelju! (06. 11. - 12. 11. 2017.)

Izvor: BKTV News, 13.Nov.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam fotografija koje su obeležile nedelju! (06. 11. - 12. 11. 2017.)

Redakcija BKTVNews za vas je izdvojila najzanimljivije fotografije koje su ostavile najjači utisak u protekloj nedelji.

1.

Sastanak o kome je ceo svet ove nedelje pričao! Predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp nakratko  surazgovarali na marginama samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Vijetnamu i potvrdili zajedničko saopštenje o Siriji.

2.

A kad smo kod Trampa... Predsednik Sjedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Američkih stigao je u Manilu, filipinsku prestonicu, na godišnje okupljanje Asocijacije zemalja jugoistočne Azije. Lideri iz gotovo cele Azije pridružili su se američkom predsedniku Donaldu Trampu na gala večeri u Manili čiji je domaćin bio filipinski predsednik Rodrigo Duterte - slika jedinstva regiona koji u pozadini azijske turneje američkog predsednika pogađaju tenzije.

3.

Na poligonu u Nikincima održan je Dinamički prikaz dela komponata projekta "1500+" i testiranje novog streljačkog naoružanja, zaštitne balističke opreme i drugih sredstava iz proizvodnog programa preduzeća odbrambene industrije Srbije.

4.

Građani koji su danas prošli centralnom gradskom ulicom Kneza Miloša, ostali su zatečeni brojem specijalaca i njihovih vozila. Svima je, ipak, laknulo, kad su shvatili da su pripadnici Žandarmerije i Sektora za vanredne situacije izveli vežbu sprečavanja terorista da zauzmu zgradu.

5.

Ansamblu "Aleksandrov" otkrivena je spomen-tabla u Beogradu, koja se nalazi u parku između spomenika caru Nikolaju Drugom Romanovu i Ruskog doma.

Da li znate da je prošle nedelje počela proslava Nove godine u Beogradu? U to se možete sami uveriti OVDE! (FOTO)

6.

Rumunska vlada obećala je da će se obračunati sa ilegalnom sečom nakon što je otkrivena ogromna "rupa" u zaštićenoj šumi Semenik-Kel Karasului, na granici sa Srbijom.

7.

I za kraj - slatka vest, iako se iz priložene fotografije to ne može videti. Veliki red se stvorio samo zbog jedne stvari - Beograđani će 11. novembar i te kako pamtiti zato što je u Dorćol Platzu počeo prvi Festival čokolade u Srbiji. Evo i kako je to izgledalo!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.