Sa 19 godina potrošila celu ušteđevinu roditelja za operacije, ne liči na sebe FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 15:05

Sa 19 godina potrošila celu ušteđevinu roditelja za operacije, ne liči na sebe FOTO

Kad je Džesi Bani (19) bila devojčica, kako ona kaže, roditelji joj nisu dopuštali da se igra s lutkama i ostalim igrama za devojčice. Pre dve godine se preselila i podvrgla mnogim hirurškim zahvatima da izgleda kao Barbi

Odrastajući u konzervativnom ruralnom selu u Nemačkoj, Džesi Bani (19) je htela da bude drugačija. Preselila se u Beč, nakon što je napustila školu 2019. godine. Oduvek je htela da izgleda ženstveno, ali roditelji joj nisu dopuštali da se šminka. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kad se preselila, potrošila je mnogo novca na operacije kako bi izgledala kao barbika.

Hirurški zahvati su uključivali liposukciju, filere za obraze i bradu te filere za usne.

"Pet meseci nakon operacije grudi, napravila sam filere na usnama i sada sam potpuno zavisna od njih. Takođe sam još jednom povećala grudi i sada sam tinejdžerka s najvećim setom implantata u Europi i jedva čekam da ih još povećam", otkrila je.

"Zamisli imaš ćerku, odgajaš je, vaspitavaš i ona postane ovo", "Potrošila celu ušteđevinu roditelja da bi izgledala kao...", samo su neki od negativnih komentara sa kojima Džesi Bani ipak mora da se suočava.

Ona se danas trudi da napravi karijeru modne influenserke i aktivna je na Instagramu. Prati je oko 20 hiljada ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.