Ruku pod ruku sa sinom: Ponosna mama uživa u komplimentima na račun svog izgleda FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 14:37

Ruku pod ruku sa sinom: Ponosna mama uživa u komplimentima na račun svog izgleda FOTO

Pamela Anderson nedavno je prisustvovala još jednoj premijeri svog dokumentarca "Pamela, ljubavna priča" u Torontu.

Društvo na crvenom tepihu pravio joj je sin Brendon Tomas Le, a vidno srećna mama je uživala u mnogobrojnim komplimentima na račun svog izgleda.

Naime, Pamela je za ovu posebnu priliku nosila elegantnu crnu haljinu, dok se njen sin odlučio za klasično tamno plavo odelo. Što se tiče Pameline frizure, može se primetiti da ni ovog puta nije odstupila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od svoje uobičajene frizure na crvenom tepihu, te je od ikonične plave kose napravila jednostavne valove.

"Ne mogu da verujem da Pamela ima 55 godina", "Prelepi su", "Obožavam ovaj dokumentarac", samo su neki od komentara koji su osvanuli na Tviteru.

Može se reći da su majka i sin pobrali simpatije na crvenom tepihu, a čista elegancija je bila centralni motiv njihovog pojavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.