Revolucionarni pomak: Od januara dve domaće hit serije na TV Prvoj

Izvor: B92, 19.Dec.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revolucionarni pomak: Od januara dve domaće hit serije na TV Prvoj

Prva televizija pripremila je mnoštvo iznenađenja u novoj programskoj šemi, a neke od noviteta ćete moći da gledate već u januaru! Šta nas sve čeka u 2020, godini velikog jubileja, otkriva Slađana Paunović, PR menadžerka naše televizije.

"Sledeće godine proslavljamo 10 godina postojanja Prve televizije... Čini mi se da je Prva televizija zaista napravila veliki medijski bum na tržištu Srbije i podigla lestvicu na jedan zaista visok nivo. Tako da je neminovno konkurencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krenula da sledi neke naše poteze", objašnjava Paunovićeva i dodaje:

"Ono na šta smo mi navikli naše gledaoce i što je negde zaštitni znak Prve televizije jeste kvalitetan programski sadržaj, od kog ne odstupamo."

Paunovićeva otkriva da nas u Vestima čeka još mnogo novina, a jedna od njih predstavlja revolucionarni pomak u prezentaciji vesti u vidu simulacije realnosti u studiju! Udarni termin će već od januara biti bogatiji za dve nove domaće hit-serije "Tate" i "Igra sudbine". I jedna i druga stižu iz "kuhinje" produkcijske kuće "Smart Media Production", koja je kreirala sada već kultnu seriju "Istine i laži“, a čiji nastavak, tačnije treću sezonu, takođe očekujemo!

Ali to nije sve, pogledajte šta nas od noviteta još čeka u 2020!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.