Reper konačno priznao da je ludo zaljubljen u Rijanu: Ona je prava

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 11:30

Reper konačno priznao da je ludo zaljubljen u Rijanu: "Ona je prava"

Vešto pokušavaju da izbegnu paparace, ali oni su ih u decembru prošle godine snimili na Barbadosu.

Glasine da su njih dvoje u vezi krenule su još 2013. godine, kada je ASAP Roki nastupao sa Rijanom na njenoj svetskoj turneji "Diamonds", a par se 2013. godine pojavio i u njegovom spotu za pesmu "Fashion Killa",

Od tada su mediji spekulisali o njihovoj ljubavi, ali tek sada američki reper ASAP Roki (32) u intervjuu za časopis GQ potvrdio je da je u vezi s kolegicom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rijanom. Muzičar, je slavnu pevačicu opisao kao "ljubav svog života": "Ona je sve puta milion - kada ste sigurni u nešto, jednostavno znate. Ona je prava", rekao je.

Otkako su i zvanično postali par, vešto pokušavaju da izbegnu paparace, ali su ipak uslikani u decembru na Barbadosu. Reper je istakao da je Rijana "apsolutno imala uticaja na njegov novi album", na kojem gostuje čuveni britanski pank i rok muzičar Morisi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.