Razvodi se glumac Šon Pen, nakon godinu dana braka

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 13:43

Razvodi se glumac Šon Pen, nakon godinu dana braka

Glumac Šon Pen se razvodi se od 29-godišnje supruge Lejle Džordž, prenosi magazin People.

Australijska glumica podnela je zahtev za razvod od 61-godišnjeg glumca na Višem sudu okruga Los Anđeles. Šon i Lejla su u braku godinu dana. Razlog njihovog razdvajanja trenutno nije poznat.

Šon i Lejla u vezi su bili od 2016. godine.Otkriveno je da su se tajno venčali u avgustu 2020. godine, kada im je aktivistkinja Irena Medavoj čestitala na svom Instagram profilu i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poželela sreću u braku.

Izvor je za People, rekao da je par imao bračne trzavice i da su jedno vreme bili odvojeni.

"Posle su se vratili jedno drugom, a zatim su raskinuli, a Šon ju je opet vratio", rekao je izvor." Shvatio je da je pogrešio i kada je osetio da bi mogao da je izgubi, naporno je radio da je vrati. "

Insajder je dodao da je zajedničko samoizolovanje tokom pandemije pomoglo u jačanju njihove veze. Pen i Džordž su čak započeli međusobne humanitarne akcije tokom krize javnog zdravlja, uključujući i pomoć pri postavljanju lokacija za testiranje u Los Anđelesu.

Inače, Lejla je bila Šonova treća supruga. Ranije je bio u braku s a Madonom i glumicom Robin Rajt. Takođe, krajem 2013. godine bio je u vezi sa glumicom Šarliz Teron, a raskinuli su dve godine kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.