Protiv bluda i alkohola: Ruski sveštenici svetom vodicom iz aviona osveštali grad VIDEO

Izvor: B92, 15.Sep.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv bluda i alkohola: Ruski sveštenici svetom vodicom iz aviona osveštali grad VIDEO

Pravoslavni sveštenici iz ruske federalne oblasti Tver ukrcali su se u avion i osveštali grad svetom vodom kako bi ga pročistili od grehova poput alkoholizma i bluda.

Otac Aleksandar Gorjačev i još dva sveštenika ruske pravoslavne crkve obavili su bizarni blagoslov prošle srede, u spomen na ruski Dan trezvenosti.

Oni su se ukrcali u mali avion i poneli sa sobom 70 litara svete vode koju su iz putira (za koji kažu da leči ljude od zavisnosti od alkohola i droga) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prolili po gradu.

Bračni par koji tvrdi da se suprug u prošlosti čudesno izlečio od zavisnosti od alkohola takođe je bio u avionu, prenosi Oddity Central.

Jedino nije jasno zbog čega su se odlučili da proliju baš 70 litara svete vode.

"U čemu je šala? Da pokušavamo da pomognemo ljudima da se reše bolesti? Promovišemo zaustavljanje konzumiranja alkohola, droga i bluda - da li je to smešno?", odgovorio je Gorjačev kad su ga pitali da li ljudi ozbiljno shvataju blagoslov iz vazduha.

"Neka se smeju, a mi ćemo obaviti svoj posao!"

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VAZDUŠNI BLAGOSLOV" Ruski svešetenici sipali svetu vodu iz aviona kako bi izlečili PIJANSTVO I BLUD (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Sep.2019

U nameri da spasu stanovnike od pijanstva i bluda, ruski pravoslavni sveštenici iz grada Tver otišli ​​su do ekstremnih visina. I to bukvalno. Naime, oni su iz aviona sipali svetu vodicu na grad nadajući se da će to pomoći stanovnicima da se oslobode poroka.

Nastavak na Blic...

70 litara svete vode prosute iz aviona spasiće grad od alkohola i bluda (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 15.Sep.2019

Pravoslavni sveštenici iz ruske federalne oblasti Tver ukrcali su se u avion iosveštali grad svetom vodom kako bi ga pročistili od greha poput alkoholizma i bluda.. Otac Aleksandar Gorjačev i druga dva člana ruske pravoslavne crkve obavili su bizarni blagoslov prošle srede, u spomen na ruski dan...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.