Prošlo je već dva meseca otkako nema naše Kike

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 22:57

"Prošlo je već dva meseca otkako nema naše Kike"

Dva meseca nakon smrti jutjuberke Kristine Đukić oglasila se njena majka Nataša Đukić putem svog Instagram naloga.

Naime, Kika je pronađena mrtva u svom stanu 8. decembra prošle godine, a ovaj slučaj naišao je na veliki odjek u javnosti nakon što je otkriveno da je dugo bila žrtva sajber nasilja.

Iako se majka pokojne jutjuberke nije oglašavala u javnosti, sada je zbog bezbroj poruka koje gotovo svakodnevno dobija na društvenim mrežama odlučila da se oglasi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i otkrije da je porodica šta je bio Kikin uzrok smrti.

Jutjuberkin prijatelj kroz suze: "Kristina još uvek trpi nasilje, a više nije među nama" VIDEO

"Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasiću se povodom svega, pošto ne želim da vas ostavim u tišini i odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i potpuno slomljena", napisala je u Instagram objavi vidno potresena Nataša Đukić.

Ona je još napisala da još nije stigao toksikološki nalaz, te da porodica nema dovoljno informacija "kako bi sklopila sliku".

"Prošlo je već dva meseca otkako nema naše Kike. Svaki dan dobijam desetine pitanja šta se i kako dogodilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema niko u porodici", napisala je Nataša na Instagramu.

"Iako su prošla dva meseca, nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili informacije po pitanju istrage i što se desilo kobne noći. Fali nam dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne", dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.