Pronašao torbu punu novca: Tuđe mi ne treba, ne duguju mi ništaVIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašao torbu punu novca: "Tuđe mi ne treba, ne duguju mi ništa"VIDEO

Potpuno neverovatna priča dolazi nam iz Niša. Aleksandar je na svom automobilu pronašao tašnu koja mu je ličila na tašnu njegove koleginice. Ali kada ju je otvorio, ostao je u šoku.

Torba je bila puna novca. Međutim, nijednog trenutka nije se dvoumio šta će da uradi...

Aleksandar je išao da kupi jaja na akciji, koja je došao da ostavi u svoja kola da ih ne bi nosio na posao. U tom momentu na krovu automobila je ugledao torbicu.

"Otvorim i vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puno novca. Evrići kao pleve, novčanice razbacane, ali ljubičaste od 500 evra sve složene. U tom momentu sam čuo neku muziku, kao sa telefona, a nije sa mog. Vidim sa bočne strane telefon. Ženski glas plačnim glasom me pita da li sam našao torbicu i hoću li je vratiti. Kažem - naravno da hoću", prepričava Aleksandar kako se sve dogodilo.

Gospođa od oko 50 godina, došla je po torbicu, zagrlila ga i poljubila u znak zahvalnosti.

"Novac jeste dobrodošao, ali tuđ nije. Gospođi poručujem da mi ne duguju ništa. Da su živi i zdravi oni, kao i moji", kaže Aleksandar, koji ima troje dece i suprugu.

Inače, na putu od kola do posla pronašao je još jedan novčanik, ali prazan...

Više detalja možete pogledati u prilogu emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.