Prizor ovog pauka kako ubija zmiju će vas proganjati danima

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prizor ovog pauka kako ubija zmiju će vas proganjati danima

Pauk crvenih leđa jedan je od najotrovnijih zglavkara na svetu, dok se istočna braon zmija nalazi na drugom mestu liste najotrovnijih zmija, sa sposobnošću da ubije odraslog čoveka.

Kada se ova dva “čudovišta” suoče, logično je da sledi zastrašujuća borba, a upravo to se dogodilo u jednom skladištu u Australiji.

Uprkos svojoj veličini, zmija nije imala nikakve šanse protiv pauka u čiju se mrežu uplela i koji joj je zadao smrtonosni ugriz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ono što je možda najčudnije jeste kako su ljudi koji su snimali ovaj okršaj uspeli da ostanu tako staloženi, znajući da ova otrovna stvorenja mogu da ih napadnu svakog trena?

Pogledajte video-snimak:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.