Izvor: Objava, 06.Nov.2018, 21:06

Prisluškivači postali standardna stvar u vezi

Prisluškivači postali standardna stvar u vezi

Koliko god se jedna strana u vezi ili braku trudila da sve bude u redu, isto tako je potrebno i da druga strana to isto čini. Kako tehnologija napreduje, tako se čini da je lakše nekoga kontrolisati i ući mu u trag, ukoliko se radi o neverstvu partnera. Sa pojavom mobilnog telefona partneri ukoliko posumnjaju u neverstvo odmah bacaju svetlo nade na otkrivanje neverstva prema mobilnom telefonu, ali onda se tu nalaze raznorazne prepreke od šifri i zaštita preko prepoznavanja lica pa do otisaka prsta. Statistika kaže, da na taj način proverom telefona samo u 21% slučajeva možemo doći do informacije koja nas baš interesuje.

Prisluškivači koji su ugrađeni u telefon mogu pomoći pri metodi piši-briši

Puno preljubnika misleći na oba pola, pošto je za prevaru uvek potrebno dvoje, koristi metod piši-briši, to je sistem gde se mobilni telefon koji se poziva ili sa kojim se dopisuje tj. vodi neka konverzacija zna napamet i odmah posle dopisivanja ili razgovora briše iz liste poziva i poruka. Praktično inkriminišući dokazi su obrisani u samom startu nastajanja. Problem za otkrivanje takvih stvari i jeste što je mnogo lako obrisati liste poziva i poruka, a mnogo teško povratiti te informacije nazad. U tom slučaju partner koji sumnja u prevaru obično se odlučuje na prisluškivanje telefona onog drugug ugradnjom softvera za prisluškivanje i praćenje ili kvalitetnijih opcija gde su prisluskivaci ugrađeni u sam telefon.

Špijunski softver i prisluškivači koji su ugrađeni u telefon

Što se tiče softvera koji se u principu veoma lako instalira u telefon ali i veoma lako otkriva, dovoljno je da jedna od aplikacija koja je instalirana nije kompatibilna sa špijunskim softverom i eto problema. Još jedan vid komplikacija sa špijunskim softverom je da danas telefoni imaju antivirus zaštite i automatski otkrivaju softver i prikazuju ga korisniku, obaveštavaju da u njegovom telefonu postoji špijunski softver. Naravno prvo i ono naj bitnije je da vi morate imati dovoljno vremena da bi ste na tom telefonu instalirali špijunski program, a jako ćete teško u današnje vreme odvojiti korisnika od svog telefona. Poslednja stvar u slagalici kako ugraditi špijunski program je i ta, šta ako vaš partner uopšte i ne koristi baš taj telefon za tu vrstu radnje, nego ima neki drugi telefon samo za to sakriven od vas i svih drugih. Neverstvo partnera je dosta izazovno otkriti tako da možda posle prvih nekoliko neuspeha obično uvek dolazi do uspeha. Ukoliko ste čvrsto odlučili da saznate istinu obično je i saznate.

Gsm prisluškivači znaju brzo dati rezultate

Drugi način dolaženja do istine su prisluskivaci i spijunske kamere postavljeni po kući ili u kancelariji negde u nekom prostoru gde bi se možda odvijao razgovor koji bi vama bio interesantan i doveo do saznanja kojima težite. Danas imaju tako mali uređaji koji se postavljaju u kapute, jakne, torbe pa i na taj način partneri pokušavaju razotkriti neverstvo, ili se opet uveriti da je sve u naj boljem redu.

Određeno ponašanje ukazuje na neverstvo, gde prisluškivači pomažu a gde ne.


Obično znaci za neverstvo kod partnera na koje treba obratiti pažnju su:

• Potreba za nečim uzbudljivim ili opasnim u životu.

• Postojanje mnogo manje intimnosti ili sexa u odnosu nego ranije.


• Vašem partneru je sve dosadno u životu sa vama, sa decom, na poslu, dosadio je čak i hobi koji je godinama pre praktikovan.

• Jedna stvar na koju naročito treba obratiti pažnju jeste praktično ne postojanje seksualnog života, pošto to samo po sebi mnogo može da govori.

• Dolazimo do toga da ukoliko vaš partner ima nisko samopouzdanje od nedavno i to može biti jedan od znakova.

• Vaš partner ne pokazuje nikakvu ljubomoru kao pre, jednostavno nije ga briga šta kažete.

• Partner je počeo više da vas kritikuje nego ranije i počele su mu smetati neke stvari kod Vas koje nikad pre nije ni primećivao.

• Bespotrebno sakrivanje telefona, i prilikom razgovora istrčavanje van prostorije u kojoj se nalazite.

• Započinjanje svađa često i bez nekog naročitog razloga.

• Vaš partner neće više nigde da ide sa vama i neće ništa zajedno da radite, jednostavno nedostatak interesovanja koji je ranije postojao.

Intuicija vrlo često nepogrešiva

Velika je verovatnoća da vaša intuicija predoseti kako nešto nije u redu, i da predosetite nevernost bilo fizičku ili emocionalnu, u velikom broju slučajeva intuiciju trebate poslušati.

Ukoliko osetite kako Vam intuicija u stomaku govori kako nešto nije u redu, verovatno i da nije. Tad je došlo pravo vreme da porazgovarate sa vašim partnerom o tome kako brinete da nešto nije normalno. Prisluskivaci ili praćenje, spijunske kamere neka Vam ne budu na prvom mestu šta ćete uraditi, uvek razgovor treba da bude na prvom mestu i koliko-toliko mirno rešavanje problema. Nije retka situacija gde partneri pobrkaju redosled pa pre razgovora pribegnu npr. korištenju spijunske kamere u kući i onda putem razgovora reše sve nesuglasice. Ukoliko dobijate mnogo poricanja i loš feedback pri razgovoru onda znate kako je došlo vreme da dobijete teške dokaze.