Princ Džordž poručio: Moj tata će biti kralj, bolje da paziš

Izvor: B92, 27.Sep.2022, 21:26

Princ Džordž poručio: "Moj tata će biti kralj, bolje da paziš"

Kada se u školi princa Džordža dečaci guraju ili zadirkuju, on ima argument zašto je njegov tata jači od ostalih tata.

Britanski mediji pišu da devetogodišnji princ zna da se gura sa dečacima na igralištu ili ih zadirkuje, a jednom prilikom je dečaku iz svoje škole poručio: "Moj tata će biti kralj pa ti je bolje da pripaziš."

Ovu anegdotu otkrila je Kejti Nikol u svojoj knjizi "New Royals" u kojima se dotakla detinjstva budućeg kralja Džordža i njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sestre Šarlot i brata Luisa. Džordž do sedme godine nije imao pojma da će biti kralj, a roditelji, kaže autorka, žele da mu omoguće koliko-toliko normalno detinjstvo.

Inače, princ je bio na sahrani svoje prabake Elizabete II., a on i Šarlot su privukli pažnju svojim manirama i pristojnošću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.