Princ Džordž nije želeo da se rukuje sa premijerom Kanade (FOTO)

Izvor: B92, 25.Sep.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Džordž nije želeo da se rukuje sa premijerom Kanade (FOTO)

Princ Džordž ni najmanje ne brine o protokolu. Ovaj mladi član kraljevske porodice, koji se trenutno sa roditeljima i sestrom nalazi u poseti Kanadi, nije želeo da se pozdravi sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom.

Trudo je čučnuo i želeo da “baci petaka” nestašnom Džordžu, koji je hladnokrvno odmahnuo glavom, a onda odbio i da se rukuje sa njim.

Inače, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt sa decom doputovali su u posetu Kanadi gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << provesti desetak dana.

Princ Džordž već je išao na turneje po Australiji i Novom Zelandu, ali je za 16-mesečnu Šarlot, ovo prvo zvanično putovanje van Velike Britanije.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) ISPALIO GA: Mali princ Džordž nije hteo da se rukuje sa kanadskim premijerom

Izvor: Kurir, 25.Sep.2016

...Trudo je čučnuo pored princa želeći da mu baci kosku, međutim, trogodišnji Džordž je samo odmahnuo glavom..Inače, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt sa decom doputovali su u posetu Kanadi gde će boraviti desetak dana..PRINC DŽORDŽ DOČEKAO OBAMU: Hvala vam za drvenog konjića!..(Miror)..Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.