Princ se krije kod majke  beži od tužbe za seksualno zlostavljanje

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 12:45

Princ se krije kod majke " beži od tužbe za seksualno zlostavljanje

Princa Endrua iz škotskog dvorca nije mogla da odvuče ni vest da je njegova kći, princeza Beatris po prvi put postala majka.

Vojvoda od Jorka i se i dalje krije u Škotskoj na imanju svoje majke, kraljice Elizabete II., kako bi izbegao pokušaje uručenja pravnih dokumenata o seksualnom zlostavljanju za koje ga optužuju.

Naime, Beatris je rodila devojčicu tešku 2 kilograma. Njena mlađa sestra Judžini je pre sedam meseci rodila sina Augusta tako da je princ Endru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kratko vreme dobio dvoje unučadi.

Kći i unuku otišla je da vidi vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, koja se tokom vikenda vratila iz škotskog Balmorala.

"Malena je savršena, Sara je potpuno očarana. Uvek je bila jako ponosna na obe svoje kćeri, a sada je posebno srećna jer je dobila dvoje unučadi u jednoj godini", otkrila je prijateljica vojvotkinje za Daily Mail.

Ali Sarain problematični bivši suprug nije došaoda vidi unuku. On je pre više od nedelju dana pobegao na imanje svoje majke kako bi izbegao da odgovori na tužbu koju je na američkom sudu protiv njega podnela bivša seksualna "robinja" kontroverznog milijardera Džefrija Epstajna, Virdžinija Gifer.

Ona tvrdi da je triput bila prisiljena na polni odnos sa princem Endruom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.