Preminuo Norman Lojd

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 08:44

Preminuo Norman Lojd

Američki glumac, producent i režiser Norman Lojd, koji je tokom karijere duge više od 80 godina sarađivao sa holivudskim legendama, kao što su Čarli Čaplin i Orson Vels, preminuo je u 107. godini, javljaju američki mediji Verajati i Dedlajn Holivud.

Lojdov prijatelj i kolega producent Din Hargrov rekao je da je Lojd preminuo u svom domu u Los Anđelesu, prenosi Verajati.

Dedlajn Holivud navodi da je on preminuio u snu. Rojters napominje da nije mogao da potvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vest o smrti Lojda, ali su i drugi mediji, poput EnBiSi njuza i Gardijana, preneli da je on preminuo.

Lojd je poznat po ulogama u seriji "Sent Elsver", koja se emitovala 1980-ih, a poslednji put se na filmu pojavio u komediji "Trainvrek" iz 2015. godine.

Radio je i na filmovima kao što su "Doba nevinosti", Martina Skorsezea i "Društvo mrtvih pesnika", Pitera Vira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.