Pre 20 godina rekla je da neprežaljenom Kobiju Brajantu

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 17:34

Pre 20 godina rekla je "da" neprežaljenom Kobiju Brajantu

Supruga tragično nastradalog američkog legendarnog košarkaša Kobija Brajanta na Instagramu je objavila fotografiju sa njihovog venčanja.

Vanesa Brajant (38) prisetila se 19.aprila 2001. godine, datuma kada je rekla "da" košarkaškoj legendi Kobiju Brajantu, koji je nastradao u helikopterskoj nesreći početkom prošle godine.

"Srećna godišnjica, dušo. Volim te. 20 godina", napisala je Vanesa na Instagramu uz fotografiju sa njihovog venčanja.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vanesa je objavila video-materijal koji prikazuje delić njihovog zajedničkog života.

Prošlog meseca njihova najstarija ćerka postala je student na Univerzitetu Južne Kalifornije, a ushićenje koje je vladalo u kući Brajantovih Vanesa je snimila i objavila na Instagramu, tom prilikom odajući počast i svom pokojnom mužu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.