Poznatom glumcu pozlilo tokom ručka u jednom restoranu

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznatom glumcu pozlilo tokom ručka u jednom restoranu

Poznatom srpskom glumcu Žarku Lauševiću (59) iznenada je pozlilo juče tokom ručka u jednom restoranu u Zemunu.

Njemu je lekarska pomoć pružena vrlo brzo, te nije bilo potrebe da se umetnik hospitalizuje.

Kako Novosti nezvanično saznaju, Laušević se požalio na glavobolju i visok krvni pritisak. Osoblje restorana pozvalo je Hitnu pomoć, koja je brzo stigla u lokal i pregledala glumca.

Odlučeno je da za sada nije potrebno da on bude podvrgnut lekarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nadzoru.

Glumac sve više boravi u Beogradu. Krajem prošle godine izdao je još jednu knjigu u kojoj je pisao o danima provedenim u zatvoru Zabela kod Požarevca.

Nakon što je izašao na slobodu, Laušević je otišao u Ameriku, a za TV Prvu krajem prošle godine govorio je o životu u SAD.

Istakao da život u Americi nije bio nimalo lak i "bajan", te da je bio bez dokumenata i na poternici Interpola, pa je mogao da radi samo poslove za koje mu nije bilo potrebno znanje jezika, ni papiri.

Izbor, kako je rekao, nije bio veliki, a ni plata.

"Ne znam... Kad prođe neko vreme, izgleda lakše ili objektivnije sagledaš stvari. U trenutku dešavanja nisi svestan koliko je težak taj džak koji nosiš, tek kasnije ti neki sedmi pršljen javi", odgovorio je Laušević na pitanje koliko je bio težak njegov život u Americi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.