Poznati reper iznenada umro nakon nastupa, pokrenuta istraga

Izvor: B92, 03.Feb.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati reper iznenada umro nakon nastupa, pokrenuta istraga

Jedan od prvih repera u Rusiji poznat kao Detsl, a rođen kao Kiril Aleksandrovič Tolmacki, iznenada je preminuo u 36. godini života. Povodom njegove smtri pokrenuta je istraga, rečeno je agenciji TAS S u Istražnom komitetu regiona Udmurtija.

"Istražitelji su na licu mesta, biće urađeni forenzički testovi", rekao je njihov portparol.

Detsl (35), koji je debitovao na ruskoj rep sceni albumom "Ko si ti?" 1999. godine, preminuo je u toku noći nakon koncerta u gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Iževsku.

Preliminarni podaci ukazuju da je on preminuo od srčanog udara, prenosi TAS S.

Tolmacki je rođen u Moskvi, školovan u Švajcarskoj, a karijeru je započeo još kao tinejdžer. Kao umetničko ime, zbog svog niskog rasta odabrao je sleng izraz "Detsl", koji znači "mali".

Objavio je pet albuma, a radio je na šestom u trenutku kada je preminuo.

Pesmu "Fibonacci" objavio je četiri dana pre smrti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznati ruski reper iznenada umro posle nastupa, pokrenuta istraga

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2019

Jedan od prvih repera u Rusiji poznat kao Decl, a rođen kao Kiril Aleksandrovič Tolmacki, iznenada je preminuo u 36. godini života. Povodom njegove smtri pokrenuta je istraga, rečeno je agenciji Tass Istražnom komitetu regiona Udmurtija..."Istražitelji su na licu mesta, biće urađeni forenzički...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.