Poznati pevač piše knjigu, a supruga ga ismeva na internetu

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pevač piše knjigu, a supruga ga ismeva na internetu

Poznati pevač Džastin Timberlejk otkrio je na društvenoj mreži Instagram da marljivo radi na svojoj novoj knjizi “Hindsight” fotografijom na kojoj sedi u fotelji i kuca na laptopu.

U intervjuu za “Entertainment Weekly” pevač je najavio da će knjiga biti u prodaji 30. oktobra i da se u njoj nalaze brojne anegdote i da su opisani zanimljivi događaji iz njegovog života i karijere. U njizi će biti i veliki broj neobjavljenih fotografija iz njegove lične arhive. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Podršku u novom projektu pružila mu je i supruga, glumica Džesika Bil i to perverznim komentarom ispod fotke kojim je nasmejala internet.

"Moj pisac u akciji. Uvek me je plašio tvoj veliki... mozak", napisala je duhovita Džesika uz emotikon koji šalje poljubac.

Par je zajedno već 11 godina, od čega šest u braku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džastin Timberlejk piše knjigu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2018

Poznati pjevač Džastin Timberlejk otkrio je na društvenoj mreži Instagram da marljivo radi na svojoj novoj knjizi “Hindsight” fotografijom na kojoj sjedi u fotelji i kuca na laptopu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.