Poznati pevač čuva svoju odeću pod stalnim video-nadzorom i to na veoma neobičnom mestu

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pevač čuva svoju odeću pod stalnim video-nadzorom i to na veoma neobičnom mestu

Zvezde idu iz krajnosti u krajnost kada je u pitanju moda i to nije novost, ali zamrzavanje odeće je poprilično nov potez.

Haris Rid, poznati britanski dizajner čiji je verni klijent pevač Hari Stajls, otkrio je da Hari svoju odeću drži pod 24-časovnim nadzorom u zamrzivaču i u svakom trenutku može da je gleda preko ajpeda. Sva odeća mu je kriogeno zamrznuta kako bi se što bolje očuvala i kako vreme ne bi uticalo na njihov izgled i kvalitet.

Jedan od najpoznatijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autfita koji se nalazi u ledenom sefu je, naravno, onaj s ovogodišnje Met gale koji nosi potpis modne kuće "Guči", ali i kultno plavo odelo iz spota za pesmu "Lights Up", piše Index.hr.

Inače, Hari svoj neobičan stil neguje poslednjih nekoliko godina, a kao svoju modnu inspiraciju navodi pevače Mika Džegera i pokojnog Dejvida Bouvija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.