Poznati kuvar u drugačijem izdanju: Je l to od bifteka? FOTO

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati kuvar u drugačijem izdanju: "Je l' to od bifteka?" FOTO

Od Gordona Remzija smo navikli da čujemo nove recepte, vidimo fantastične specijalitete i pogledamo najnovije napade besa i salve uvreda koje ume da "sruči" u kulinarskim emisijama na one koji posao ne rade kako treba.

Ali sada imamo priliku i da vidimo slavnog kuvara, i to bez majice.

Njegovi pratioci na Instagramu složili su se da je ovo prizor vredan gledanja, a u 53. godini Remzi je u savršenoj formi.

On je objavio fotografiju u sportskom uskom šorcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i patikama na plaži, i svima pružio mogućnost da se nagledaju njegovih trbušnjaka.

Mnogi su ga u komentarima upitali da li ovakvu liniju održava zbog "bifteka", jer je poznato da Remzi voli specijalitete koji uključuju meso i često je napadao vegane.

Inače, kuvar je nedavno dobio peto dete, sina Oskara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.