Poznati glumac o svojoj golotinji: Muka mi je više od te priče

Izvor: B92, 12.Maj.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac o svojoj golotinji: Muka mi je više od te priče

Na promociji nove televizijske serije "I Love Dick" u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, američki glumac Kevin Bejkon rekao je da to što se pojavljuje go ne vidi kao ništa loše.

"Posmatrati nekoga kao seksualni objekat u mojim godina svakako nije najgora stvar na svetu", izjavio je Bejkon u intervjuu za Biznis insajder.

"Štaviše, ta ideja mi se učinila vrlo interesnatnom i smatram da je optimalan stepen golotinje nešto što zavisi od prirode samog projekta", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao je.

Pročitajte još: “I glumci imaju pravo da budu goli na filmu”

Bejkon je istakao da njegovo svlačenje pred kamerama nije novost, i podsetio novinare da se u filmu "Wild Things" već pojavio potpuno nag.

"Izašao sam go iz tuša. Nisam imao problem s tim, scena je bila prilično opuštena. Znato, to je takva vrsta filma. Ono što jeste smetalo je to što sam na svakoj sledećoj promociji morao da komentarišem svoju golotinju. Takva vrsta razgovora mi je postala užasno dosadna", zaključio je glumac.

Glumac navodi da ovaj put izranja nag iz vode, i da ta scena zapravo predstavlja neku vrstu pročišćenja. Lik kojeg tumači počinje svoj život ispočetka, pun je novih ideja i želje za promenom.

Serija "I Love Dick" snimana je prema adaptaciji istoimenog romana Krisa Krausa iz 1997. godine. Roman prati priču o režiserki Kris koja se upušta u strastvenu ljubavnu aferu sa vajarem Dikom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.