Poznati fudbaler šutirao mačku kao loptu – snimak zlostavljanja zgrozio navijače VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 13:33

Poznati fudbaler šutirao mačku kao loptu – snimak zlostavljanja zgrozio navijače VIDEO

Francuski fudbaler Kurt Zuma (27) postao je tema broj jedan u britanskim medijima, a povod je više nego uznemirujući – zlostavljanje životinja.

Naime, društvenim mrežama kruži snimak na kome se vidi kako sportista maltretira svoje kućne ljubimce, a navijači su ostali zgroženi zato što se vidi koliko je Zuma surov prema životinjama.

Na snimku se vidi kako Zuma udara mačku poput lopte, a potom je juri po kući kako bi je opet udario, sve dok ga njegov brat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Joan snima i smeje se.

Upozorenje: Snimak je uznemirujući.

Osvajač trofeja Lige šampiona za prošlu sezonu, sada igrač Vest Hema, pokazao je brutalnost prema kućnom ljubimcu, zbog čega su navijači zatražili hitnu reakciju kluba, kao i svih relevantnih službi. U međuvremenu se Zuma kratko oglasio i poručio da se izvinjava zbog svog ružnog poteza.

"Veoma mi je žao zbog svakoga koga je uznemirio snimak. Uveravam vas da su naše dve mačke dobro i da su potpuno zdrave. Voljene su od cele porodice, a ovo je bio izolovani incident koji se više neće ponoviti", napisao je Zuma na mrežama.

U Engleskoj možete da dobijete i zatvorsku kaznu zbog brutalnosti prema životinjama, pa tako za zlostavljanje mačaka preti zatvor od šest meseci do pet godina, naravno uz neograničenu novčanu kaznu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.