Pozirala u neobičnom izdanju: Ne želim da mislim da ovo može nekoga da uvredi

Izvor: B92, 20.Dec.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozirala u neobičnom izdanju: "Ne želim da mislim da ovo može nekoga da uvredi"

Poznata glumica Rejčel Mekadams, koju svi pamtimo iz filma Beležnica, pozirala je u neobičnom izdanju za „Girls Girls Girls“ magazin.

Kanadska glumica koja je nedavno prvi put postala majka pozirala je u Versaćeovom sakou i Bulgari dijamantima dok su joj na grudi stavljene pumpice za izmlazavanje mleka.

Fotografije je napravila Kler Rothstejn, fotograf i osnivač ovog magazina koja kaže kako je imala milion razloga za ovakvu fotografiju.

"Snimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovih fotografija nastalo je 6 meseci otkako je Mekadamsova rodila sina. U pauzama je izmalazaval mleko pomoću pumpice jer doji svoju bebu“, rekla je ona.

Dodala je da su slike još glamuroznije jer Rejčel na njima nosi Versaće sako i Bulgarijeve dijamante.

"Iako nismo bili sigurni ko je prvi rekao da treba da napravimo ovakvu sliku, prilično sam sigurna da je Rejčel bila ta, što čini da je volim još više. Dojenje treba da bude najnormalnija stvar na svetu i ne želim da mislim da će neko biti uvređen ovim fotografijama“, zaključila je fotografkinja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rejčel Mekadams na FOTOGRAFIJI KOJA JE PODELILA MIŠLJENJA: Ne želim da mislim da ovo može nekoga da uvredi

Izvor: Story, 20.Dec.2018

Glumica Rejčel Mekadams, široj publici najpoznatija iz filma “Beležnica”, slikala se za  magazina Girls Girls Girls. Kanadska glumica koja je u aprilu u 39. godini prvi put postala majka pozirala je u skupocenim krpicama i dijamantima. Međutim, fantastična fotografija ne bi bila čudna niti...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.