148. epizoda 24 minuta: Palma i pileće nogice VIDEO

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

148. epizoda "24 minuta": Palma i pileće nogice VIDEO

"Moje ime je Zoran Kesić, a ovo je emisija na koju je ovih dana izvršena prava invazija smrdibuba. Pritom, ne mislim na Srpski telegraf, mislim na prave bube - ove što lete i smrde. Ovi iz Telegrafa još uvek ne lete. Dobrodošli u 24 smrdibube", pozdravio je Kesić gledaoce 148. epizode. Ako ste je propustili, možete da pogledate celu epizodu na našem sajtu.

Govor Dragana Markovića Palme, Vučić u Kazahstanu, novi spot Beogradskog sindikata, odliv mozgova iz Čačka i "nevidljiva" fabrika u Krušumliji samo su neke od tema poslednje epizode emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem". Celu emisiju možete da pogledate u videu ispod.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.