Posle nekoliko dana tišine - oglasila se Sara Džesika Parker: Nepodnošljivo FOTO

Izvor: B92, 26.Sep.2021, 15:36

Posle nekoliko dana tišine - oglasila se Sara Džesika Parker: "Nepodnošljivo" FOTO

Sara Džesika Parker nakon nekoliko dana tišine odala je počast svom preminulom kolegi iz serije "Seks i Grad" Viliju Gersonu nakon što je u utorak u 58. godini preminuo od raka pankreasa.

Džesika Parker je na Instagramu uz niz slika opisala "muku" njegovog gubitka kao "nepodnošljivu" dok se otvarala o pravom prijateljstvu koji su njih dvoje negovali 30 godina.

Ranije je rekla da "nije spremna" da javno oplakuje smrt svog prijatelja, dok su se druge poznate ličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opraštali od Gersona.

"Bilo je nepodnošljivo. Ponekad je ćutanje izjava. Muka. Veličina gubitka 30-godišnjeg prijateljstva", napisala je ona, pa dodala:

"Pravo prijateljstvo koje je omogućilo tajne, avanturu, zajedničku profesionalnu porodicu, istinu, koncerte, putovanja, obroke, telefonske pozive u kasnim noćnim satima, međusobnu posvećenost roditeljstvu i sve tuge i radosti koje prate, trijumfe, razočaranja, strah, bes i godina provedenih na setovima i smeha do kasno u noć kao i Stenford i Keri i kao Vili i Sara."

Navela je da će joj nedostajati sve u vezi sa njim.

"Ponovo ću pročitati svaku poruku iz tvojih poslednjih dana i zapisati naše poslednje pozive. Tvoje odsustvo ostavlja krater koji ću ispuniti blagoslovom ovih sećanja", napisala je glumica.

"Moja ljubav i najdublje saučešće tvom dragom Natanu. Bio si i jesi svetlo Vilijevog života, a njegovo najveće dostignuće bilo je to što je bio tvoj tata", napisala je Džesika Parker.

Vili Gerson preminuo je u utorak u 58. godini. Kasnije se otkrilo da je uzrok smrti rak pankreasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.