Policajcima pobegao zatvorenik dok su kupovali sendviče

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajcima pobegao zatvorenik dok su kupovali sendviče

Jedan zatvorenik je danas pobegao čuvarima u Skoplju dok su ga vraćali s lekarskog pregleda u zatvor "Idrizovo".

Mediji su objavili da je zatvorenik pobegao iz kombija dok su dvojica čuvara na benzinskoj pumpi kupovala sendviče.

Prema rečima direktora zatvora "Idrizovo" Bobija Mojsoskog, čuvari će biti suspendovani. Policija po Skoplju traga za odbeglim zatvorenikom.

On je pobegao sa izdržavanja zatvorske kazne od sedam godina i sedam meseci na koju je osuđen zbog više krivičnih dela, među kojima i krijumčarenja migranata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbegli zatvorenik uhapšen na putu ka Kosovu

Izvor: Beta, 14.Okt.2019

Policija Severne Makedonije danas popodne je uhapsila zatvorenika koji je pobegao čuvarima kada su ga vraćali u zatvor "Idrizovo" sa pregleda u bolnici u Skoplju.Kako su objavili lokalni mediji, 37-godišnji Fidan Iseni, koji je čuvarima pobegao oko 11.00 kada su zastali da kupe sendviče, pronadjen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.