Pogrešno odgovorio na pitanje u kvizu, odgovor mu bio pred očima

Izvor: B92, 18.Dec.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogrešno odgovorio na pitanje u kvizu, odgovor mu bio pred očima

Jedan "nespretan“ odgovor učesnika španskog kviza "Ahora Caigo“ učinio je da i oni koji ne prate kvizove u Španiji saznaju za njega.

Dok je odgovarao na postavljana pitanja, verovatno nije ni pomišljao da bi jedan odgovor mogao da pronađe baš na svojoj majici.

Naime, pitanje na koje je trebalo da dâ odgovor glasilo je: “Šta je Stiv Rodžers u filmu 'Osvetnici'? Doktor, gospodin ili kapetan?“

Alberto je odgovorio da je Rodžers u filmu bio doktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u trenutku kada voditelj shvata da takmičaru na majici piše „Kapetan Amerika“.

"Nosimo te majice, a čak ni ne znamo šta nosimo", prokomentarisao je voditelj.

Veliku pažnju javnosti putem društvenih mreža nije privukao samo pogrešnim odgovorom već i svojom odlukom da ispred kamere zaprosi devojku koja je kviz gledala od kuće.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.