Plovio je kajakom, a onda je izronila foka i udarila ga hobotnicom

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plovio je kajakom, a onda je izronila foka i udarila ga hobotnicom

Simpatičan video-snimak zabeležen je na Novom Zelandu, a odmah po objavljivanju postao je pravi viralni hit.

Kajli Mulinder, koji iz hobija beleži Go Pro snimke, upustio se u pustolovinu vožnje kajakom. On je zajedno sa prijateljima došao do obale Kaikoura, a plovidba se pretvorila u nesvakidašnji događaj.

Dok je sedeo sa prijateljima, svi su bili u kajacima, odjednom je foka izronila iz vode, za sobom je povukla hobotnicu te kada je zamahnula glavom udarila je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čoveka mekušcem.

"Bili smo u kajacima nasred mora i odjednom se pojavila ta ogromna foka s hobotnicom u zubima. Bacakala je tu hobotnicu naokolo, naglo je zaronila i onda se ponovo pojavila na površini te bacila hobotnicu meni u lice", ispričao je Mulinder za “Ju-Es-Ej tudej”.

"Pomislio sam: “Čoveče, šta se to upravo dogodilo?” Pričali smo o tome čitave nedelje."

Kajl je rekao da nije odmah mogao da shvati šta se dogodilo, ali da je osetio udarac hobotnice po licu. Viknuo je jako, a njegovi prijatelji nisu mogli da izdrže da se ne smeju.

Inače, kako je objasnila profesorka Rošel Kostantin iz Škole bioloških nauka na Univerzitetu Okland, foka nije hotela namerno da udari Kajlu niti da ga povredi.

Pretpostavlja se da se kajakaš samo našao na njenom putu, a životinja je verovatno želela da otkine pipke hobotnice služeći se silom zabačaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRAVO U LICE! Čovek se vozio kajakom, a onda je FOKA IZRONILA i baaaam! Evo šta je URADILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 10:06

Neko bi se prepao!..Simpatičan video-snimak zabeležen je na Novom Zelandu, a odmah po objavljivanju postao je pravi viralni hit...DROGIRANE HOBOTNICE! Naučnici su ih spustili u vodu sa rastvorenim ekstazijem! OVAKO SU REAGOVALE!..Devojke se odvalile od alkohola, a onda im je prišao mladić i napravio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.