Pirs Brosnan neutešan nakon smrti glumca: Svaki dan si radio uprkos bolu FOTO

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 11:08

Pirs Brosnan neutešan nakon smrti glumca: "Svaki dan si radio uprkos bolu" FOTO

Pre dva dana nas je zadesila tužna vest da je preminuo legendardni Džejms Kan, kojeg svi pamtimo po ulozi Sonija u trilogiji "Kum". Reči podrške porodici i tuge za izgubljenim velikanom stalno pristižu, a među poslednjima se od njega oprostio i Pirs Brosnan, koji je podelio fotografije sa nedavnog snimanja filma, u kojem je igrao sa Džejmsom Kanom.

Kan je maltene do poslednjeg dana svog života glumio,a snimanje filma za koji će se nažalost ispostaviti da je poslednji završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pre nekoliko nedelja.

Triler "Fast Charlie" je snimao sa bivšim Bondom Pirsom Brosnanom, a uprkos tome što je i tada bio evidentno lošeg zdravlja i u invalidskim kolicima, do poslednjeg trenutka je vredno radio.

"To nikada neće biti zaboravljeno": Reditelj "Kuma" se oprostio od Džejmsa Kana

Upravo među poslednjim kolegama koji su se oprostili od Džejmsa Kana bio je Pirs Brosnan, koji je na društvenim mrežama podelio fotografije sa snimanja filma i pokazao kako su protekli njegovi poslednji trenuci sa velikim glumcem.

"Zbogom Džimi. Mnogo smo se smejali tih pet dana u Nju Orleansu. Bio si mi inspiracija kao mladom glumcu na početku, a još veća kao čoveku koji te gleda kako radiš svaki dan uz veliku fizičku bol i nelagodu. Uložio si sebe u umeće glume do samog kraja. Moje srce oseća duboku tugu zbog tvog odlaska", poručio je Brosnan uz zajedničke fotografije sa Kanom i dodao:

Glumci se opraštaju od legende: "Uvek sam hteo da budem kao Džejms Kan" FOTO/VIDEO

"Uvek ću čuvati uspomenu na tebe. Počivaj u miru, zauvek u svetlu".

Džejms Kan je Kopoli uvek zamerao jedno: "Zbog toga nisam mogao da gledam Kuma"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.