Pijana glumica pitala princa da joj bude kum: Evo šta joj je on odgovorio FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 28.Nov.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijana glumica pitala princa da joj bude kum: Evo šta joj je on odgovorio FOTO/VIDEO

Glumica Helena Bonam Karter poznata je po svojoj ekscentričnoj pojavi i veoma neposrednom ponašanju, ali niko nije očekivo da je spremna da ode toliko daleko.

Naime, ona je u gostovanju u jednoj emsiiji priznala da njena veza sa kraljevskom porodicom ide dalje od serije "Kruna“ gde u trećoj sezoni glumi princezu Margaret. Otkrila je kako je imala nezaboravan momenat sa princem Vilijamom jednom kada se napila.

"Nisam bila toliko pijana, ali dovoljno da više nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne pijem. Princ Vilijam nije bio potpuno trezan, ne u lošem smislu već baš onako da bude veseo“, rekla je glumica.

Iako je bio veseo od alkohola, ipak nije bio zainteresovan da prihvati predlog koji je Helena imala za njega. Ispričala je kako je u takvom stanju pitala princa da bude kum njenoj ćerki Nel Barton, piše Marie Claire.

"Stvar je u tome da sam iskoristila sve moje prijatelje kao kumove mog prvog deteta pa tako Bili Barton ima 11 kumova. Osećala sam da treba da se iskupim Nel, ali niko nam nije preostao. Pomislila sam kako ću joj eto naći princa Vilijama kao kuma i tako ću se iskupiti“, rekla je Helena.

Ali princ nije odreagovao onako kako je Helena očekivala. "Samo mi je rekao: Ne želiš da budem kum tvom detetu", istakla je glumica.

Pogledajte u videu kako je sve to izgledalo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.