Pevačica ne zna šta je Eksel: Nemam pojma šta je i baš me je briga

Izvor: B92, 08.Jul.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica ne zna šta je "Eksel": "Nemam pojma šta je i baš me je briga"

Pevačica Keli Rouland nasmejala je mnoge kada je izjavila da ne zna šta je Eksel, te da ju je baš briga što je mnogi prozivaju zbog toga.

Ona je gostujući u emisji "The Real" priznala da ne poznaje ovaj kompjuterski program prisećajući se spota za duet "Dilemma" s američkim reperom Nelijem u kojem iznervirana piše poruku svom dečku u Eksel tabeli.

Od objavljivanja ovog spota prošlo je 17 godina, a mnogi obožavaoci i danas se podsmevaju ovim kadrovima. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevačicu nije briga za to.

"Ne znam ša je Majkrosoft Eksel. Nemam pojma. Tako da, kada sam videla sve te mimove, nije me bilo briga", rekla je Rouland.

"Bez obzira šta radiš, mi smo ludi za tobom", poručili su iz Majkrosofta pevačici.

Mnogi korisnici društvenih mreža komentarisali su koliki je luksuz u životu nemati nikakve brige za Microsoft Ekselom ili čak i ne znati šta je to.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.