Pevač se rasplakao zbog koleginice: Ne želim da prođe kroz šta sam ja prošao FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2020, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač se rasplakao zbog koleginice: "Ne želim da prođe kroz šta sam ja prošao" FOTO

Svi fanovi Bili Ajliš znaju da ona obožava Džastina Bibera, a sada je postalo jasno da je i ona njemu veoma draga.

Biber se u intervjuu koji je dao za "Epl mjuzik" rasplakao kada je govorio o mladoj koleginci. Želi da je zaštiti jer je, kako kaže, i njemu bilo jako teško kada je u njenim godinama ušao u muzičku industriju.

"Neka radi po svom. Ako joj ikad budem bio potreban, biću tu za nju", rekao je Biber, koji se zatim rasplakao, piše Insajder.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Želim da je zaštitim, ne želim da se pogubim. Ne želim da prođe išta kroz šta sam ja prošao, ne želim da iko prođe kroz to. Ako joj budem potreban, udaljen sam samo jedan poziv", rekao je pevač.

Bili nikad nije skrivala da je ogromna obožavateljka kanadskog pevača.

Nekoliko puta je fotografisana u majici s njegovim imenom, a pevačev poster još je u njenoj sobi.

Pop senzacija ovu godinu započela je osvajanjem pet Gremija, nastupom na dodeli Oskara i izvođenjem naslovne pesme za novi film o Džejmsu Bondu, iako ima tek 18 godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.