Pesmom pokušavaju da skupe novac za operaciju sugrađanina

Izvor: B92, 11.Dec.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesmom pokušavaju da skupe novac za operaciju sugrađanina

Ako ste juče u Knez Mihailovoj čuli hor umilnih glasova, reč je o grupi mladih ljudi koji pevanjem pokušavaju da skupe novac za lečenje teško obolelog Aleksandra Jankovića.

Grupa mladih okupila se na ulici i pevala tradicionalne srpske pesme, kako bi apelovala na prolaznike da pomognu mladom čoveku iz Borče da dočeka prve korake njegove šestomesečne ćerke.

Aleksandar Janković boluje od tumora na mozgu za koji su lekari preporučili operaciju u Turskoj. Operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košta 10.000 evra, a Aleksandar i njegova supruga ne rade.

“Jedina želja mi je da mogu da živim, da vidim prvi korak moje ćerke, da čujem njenu prvu reč. Najviše mi daje snagu njen osmeh, prvi zubić koji će da izađe. Jedina nada mi je operacija u Turskoj ali za to je potrebno 10.000 evra. Pošto nisam sposoban za rad, a ni žena mi ne radi, nisam u stanju da skupim te pare. Moj vapaj upućen vama ako možete da mi pomognete da život vratim u svoje ruke i živim za nas troje”, stoji u Aleksandrovoj poruci na Facebooku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.