Ljubavni par šokirao pratioce: Otac i majka su im se venčali, oni započeli vezu

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 12:19

Ljubavni par šokirao pratioce: Otac i majka su im se venčali, oni započeli vezu

Par koji stoji iza popularnog TikTok profila koji ima više od 600.000 pratilaca širom sveta, šokirao je mnoge fanove priznanjem da su njihovi roditelji venčani.

Dajana Kamila Avila i Jordi Vena postali su viralni s brojnim snimcima i imaju više od miliona lajkova TikToku. Par je u početku počeo da objavljuje snimke kakve većina parova koji žele da se proslave na toj društvenoj mreži objavljuje, ali su izazvali popriličnu pomutnju kad su priznali da su polubrat i polusestra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Upoznali smo se pre šest godina, ali smo počeli da izlazimo pre tri. Upoznali smo se preko roditelja", rekla je Dajana za LADbible.

Dodala je da je zapravo to bila ljubav na prvi pogled, ali zbog načina na koji su se upoznali oboje su prećutali svoje osećaje. Jedne noći kada roditelji nisu bili tu, par je počeo da se ljubi, a ostalo je, kako se kaže, istorija.

Nakon što su otkrili kako su se upoznali, dobili su brojne kritike na društvenim mrežama.

"Srećno s roditeljima", jedan je od komentara, a bilo je i onih koji su pisali da im je neugodno da gledaju kako se par ljubi.

Par je međutim, uzvratio kritičarima, kojima su poručili da ih nije briga šta misle.

"Volimo se i ako vam se to ne sviđa, vaš problem", rekla je Dajana, dodavši da su ponosni polubrat i polusestra.

Otkrila je i da negativne reakcije dobijaju na dnevnoj bazi.

"Ljudima je teško da razumeju našu vezu, ali ljubav je ljubav. Teško je znati u koga ćete se zaljubiti", poručila je Dajana.

Inače, par nije u krvnom srodstvu i nisu svi protiv njihove veze - imaju i puno fanova koji ih podržavaju i brane njihov odnos.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.