Palma oborio voditelja TV Prva na pod: Dobro je, tu sam, živ sam VIDEO

Izvor: B92, 02.Nov.2020, 12:48

Palma oborio voditelja TV Prva na pod: "Dobro je, tu sam, živ sam" VIDEO

U direktnom programu uživo mogu da se dese mnoge "nepredvidjive" situacije. Tako je i bilo u jutarnjem programu TV Prva, kada je političar Dragan Marković Palma oborio voditelja Filipa Čukanovića na pod.

Naime, Palma je na TV Prva govorio o o tome kako kondiciju održava redovnim treninzima, a onda mu je Filip u šali rekao:

"Pozdravljavaju vas gledaoci na Instagramu, kažu da žele da vide taj trening. Moraćemo to da organizujemo pošto nećete sad ništa da mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokažete, malo ste me razočarali."

Palma je odlučio da mu pokaže jedan od zahvata koje praktikuje.

"Mogu da vam pokažem, da vidite, za dve sekunde ste na podu, a ne udaram vas", rekao je političar.

Filip je pristao i nepune dve sekunde kasnije našao se na podu:

"Dobro sam, živ sam", kratko je prokomentarisao.

Pogledajte video-snimak:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IMA DA PORUČI JEDNO, EVO KAKO SE OSEĆA Filip Čukanović se oglasio nakon što ga je Palma OBORIO NA POD u emisiji uživo

Izvor: Blic, 02.Nov.2020

O sceni koja se jutros dogodila u jutarnjem programu "Prve" cela Srbija bruji na društvenim mrežama. Filipa Čukanovića je u programu uživo Dragan Marković Palma oborio na pod, dok mu je pokazivao koje borilačke veštine praktikuje, a sada se ovim povodom oglasio i voditelj.

Nastavak na Blic...

Palma usred jutarnjeg programa oborio voditelja na pod

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2020

Dragan Marković Palma bio je gost jutarnjeg programa na TV „Prva“, kod voditelja Filipa Čukanovića i tom prilikom ga oborio na pod. Bukvalno. Palma je između ostalog govorio o tome kako održava kondiciju redovnim treninzima, a onda ga je voditelj u šali isprovocirao: “Pozdravljavaju vas...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.