Ovo se zove sreća: Postao milioner drugi put

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se zove sreća: Postao milioner drugi put

Jedan stanovnik Masačusetsa dva puta je ispraznio kasu lutrije u toj američkoj državi.

Ralf Rouds dobio je milion dolara na lutriji Masačusetsa, sa tiketom koji je kupio na jednoj pumpi.

On je u maju prošle godine osvojio isti iznos na lutriji, a odabrao je tada da podigne 650.000 dolara u gotovini odmah, umesto da unovčava ček na 50.000 dolara godišnje tokom 20 godina. Rouds još nije odlučio na šta će potrošiti novac dobijen sada.

Ovo nije usamljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slučaj ponovnog dobitka na lutriji. Na Floridi je jedan čovek 2013. godine osvojio tri miliona dolara na lutriji pošto je prethodne godine izvukao tiket koji mu je doneo 10 miliona. Jedan Francuz osvojio je po milion evra 2016. i 2018. godine igrajući istu nagradnu igru.

Statistika kaže da je mogućnost da se nešto ovako desi jedan prema 16 hiljada milijardi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo se zove sreća: Postao milioner drugi put

Izvor: OkRadio.rs, 04.Nov.2019

Jedan stanovnik Masačusetsa dva puta je ispraznio kasu lutrije u toj američkoj državi. Ralf Rouds dobio je milion dolara na lutriji Masačusetsa, sa tiketom koji je kupio na jednoj pumpi.   On je u maju prošle godine osvojio isti iznos na lutriji, a odabrao je tada da podigne 650.000 dolara...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.