Ovo je poseban beogradski kafić u kome ne morate platiti piće VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je poseban beogradski kafić u kome ne morate platiti piće VIDEO

Na Vračaru postoji jedan kafić koji se razlikuje od ostalih. U njemu, kada poručite i popijete piće, niste u obavezi i da ga platite.

Njegova posebnost je i u tome što će vas u njemu uslužiti osobe sa smetnjama u razvoju.

Oni koji u kafić dolaze kažu da je atmosfera veoma prijatna, kao i da se primećuje da je ovde ipak nešto malo drugačije nego u ostalim kafićima.

"Predrasude uvek postoje, ali to je zbog nepoznavanja. Ovo je prilika da se direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << družite sa njima i da ih upoznate. Da ih vi osetite na drugačiji i zabavniji način, da im priđete, sa čistom energijom", kaže direktor humanitarne organizacije "Dečje selo" Goran Rojević.

U kafiću "Zvuci srca" kafa, espreso, kapućino, topla čokolada se ne naplaćuju, ali njegovi postioci uvek rado ostavljaju bakšiš. Njihov novac pomaže opstanku ovog humanitarnog projekta.

Opširniju priču pogledajte u prilogu Prve televizije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.