Ovako nešto nije očekivao: Predsedniku priređena topla dobrodošlica

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako nešto nije očekivao: Predsedniku priređena "topla" dobrodošlica

Predsedniku Amerike Donaldu Trampu, koji boravi u trodnevnoj poseti Velikoj Britaniji, priređen je nesvakidašnji doček, koji će mu po svemu sudeći ostati dugo u sećanju.

Jedan britanski tinejdžer odlučio je napravi poruku dobrodošlice američkom predsedniku i to na krajnje neobičan i originalan način.

Naime, on je u svom dvorištu kosilicom za travu napravio džinovski muški polni organ.

Uz penis je kosilicom napravio polarnog medveda i napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Oi, Trump" i "Klimatske promene su stvarne".

Mediji su objavili da je autor ove dobrodošlice 18-godišnji Oli Nankarov, koji je rekao da se nada da je predsednik video njegovu poruku pre sletanja na aerodrom.

"Donald Tramp i njegovo negiranje klimatskih promena nisu dobrodošli i želim da bude potpuno svestan toga", rekao je on.

Tinejdžer je inače osnivač veb-stranice "Born Eco" koja pomaže u spajanju kupaca sa prodavcima koji imaju razvijenu ekološku svest.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.