Otvoren konkurs za drugu generaciju Škole za branitelje i braniteljke ljudskih prava

Izvor: Studnel.com, 08.Nov.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za drugu generaciju Škole za branitelje i braniteljke ljudskih prava

Ova škola namenjena je studentima društvenih nauka, mladim pravnicima, novinarima, kao i svima koji žele da se profesionalno angažuju u organizacijama za ljudska prava. Polaznici Škole imaće priliku da nauče više o ljudskim pravima, slobodi izražavanja, kao i pravima ljudi koji su deo neke osetljive društvene grupe. U okviru škole biće organizovana najmanje dva seminara.
Polaznici imaju obavezu da napišu dva akademska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << rada iz oblasti ljudskih prava, a nabolji radovi biće objavljeni u zbirci radova alumnista Škole budućih branitelja i braniteljki ljudskih prava. Svi polaznici koji uspešno završe program dobijaju preporuke i mogućnost stažiranja u nekoj od organizacija za ljudska prava.
Za prijavu na konkurs potrebna je sledeća dokumentacija: motivaciono pismo, dve preporuke osoba sa kojima ste sarađivali, (bilo iz organizacije ili vaših profesora, autentično potpisane preporuke sa brojem telefona i imejl adresama osoba koje vas preporučuju), kao i popunjen aplikacioni formularKonkursnu dokumentaciju možete dostaviti putem imejla na adresu hrdschool@civilrightsdefenders.org, a preporuke sa potpisom neophodno je skenirati.

skola za branitelje i braniteljkekonkursljudska prava

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.