Otkriveno kome je Kirk Daglas ostavio svoje bogatstvo od 60 miliona dolara

Izvor: B92, 24.Feb.2020, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno kome je Kirk Daglas ostavio svoje bogatstvo od 60 miliona dolara

Slavni glumac Kirk Douglas koji je nedavno preminuo u 103. godini, a celo svoje bogatstvo u iznosu od 60 miliona dolara nije ostavio porodici, već dao u humanitarne svrhe.

Kirk nije ostavio novac svom sinu Majklu, holivudskoj zvezdi, koja ima svoju neto vrednost od oko 300 miliona dolara, piše Daily mail.

Ali Kirk, koji je ceo život bio poznat kao veliki humanitarac, novac je prepustio nekolicini korisnika.

Ukupno će 50 miliona dolara biti raspodeljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kroz Daglas fondaciju, koju su osnovali Kirk i njegova supruga En.

Osim toga, novac je doniran i za Univerzitet St. Lawrence, Sinajski hram u Los Anđelesu, pozorište Kirk Douglas i Dečju bolnicu Los Anđelesu, prenosi Klix.ba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE OSTAVIO NOVAC SVOM SINU Evo ko je nasledio bogatstvo Kirka Daglasa

Izvor: Blic, 24.Feb.2020

Slavni glumac Kirk Daglas koji je nedavno preminuo u 103. godini, celo svoje bogatstvo u iznosu od 60 miliona dolara ostavio je u humanitarne svrhe.

Nastavak na Blic...

Otkriveno kome je Kirk Daglas ostavio bogatstvo od 60 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2020

Slavni glumac Kirk Douglas koji je nedavno preminuo u 103. godini, a cijelo svoje bogatstvo u iznosu od 60 miliona dolara nije ostavio porodici, već dao u humanitarne svrhe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.